Go to Top

Om Jensen polering & Erhvervsrengøring

Jensen Polering & Erhvervsrengøring har leveret service og rengøringsydelser siden 2002. Virksomheden ejes og drives af Vinni og Ronnie Jensen, der begge har erfaring, der strækker sig tilbage til starten af 1990’erne.

Fokus på kvalitet er en mærkesag for os, og det er et område, vi løbende udvikler med nye teknikker, viden og uddannelse. Vores medarbejdere er trofaste, erfarne og pligtopfyldende, og samtlige medarbejdere gennemgår løbende interne og eksterne kurser.

Garanti for et godt resultat

Hos Jensen Polering & Erhvervsrengøring giver vi garanti for god service og et tæt samarbejde. At overholde de aftalte betingelser og leveringstider er af yderste vigtighed for os – det giver de bedste betingelser for en ren præsentation, når arbejdet er udført.

Vi står klar til at hjælpe jer

Ønsker I en besigtigelse, og eventuelt et uforpligtende tilbud, står vi hos Jensen Polering & Erhvervsrengøring klar til at hjælpe.

Kan jeres lokaler ikke stå distancen, så kontakt Jensen Polering & Erhvervsrengøring for et uforpligtende tilbud. Så kan vi sammen udarbejde et godt grundlag for et fremtidigt samarbejde.